Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί… (33η εβδομάδα)

Μαμά πρωτάρα εδώ και εβδομάδα νο 33!! Ρε, μπράβο μου…!! (χιχιχι)…
Υποτίθεται θα ήταν μια εβδομάδα προσαρμογής στην καθημερινότητα, μετά το Πάσχα, αλλά η προσαρμογή …άργησε μια εβδομάδα! Δεν μείναμε και πολύ στο σπίτι: πολλές βόλτες, καροτσάδες, ηλιόλουστοι καφέδες δίπλα στη λιμνοθάλασσα και …πολλά γλυκά!! 

Κομμώσεις «Ρέα»


#
Rea #MySweetDaughter Αυτή ήταν η εβδομάδα του μαθήματος!! Τι εννοώ; Ο Γιώργος (το αγόρι μου, ο άνθρωπός μου!!) θέλοντας να περάσει ποιοτικό χρόνο με την κόρη του, λέει στη Ρέα: «Ρέα, έλα να κάνουμε μάθημα!» και η Ρέα -που προφανώς κατάλαβε τι είχε στο νου του ο μπαμπάς- έτρεξε με χαρά προς το μέρος του.
Ο Γιώργος πήρε
ένα μήλο και ένα καρύδι και της μάθαινε για την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο! Είπανε για μέρα και νύχτα, για σεισμούς και ηφαίστεια, μέχρι και για το δαχτυλίδι της φωτιάς είπαν! Τι; Δεν το ξέρετε; Ούτε εγώ το ήξερα!!! (Παρεμπιμπτόντως είναι μια σεισμογενής και ηφαιστειογενής περιοχή στον Ειρηνικό ωκεανό). Και έρχεται η Ρέα και μου λέει:
– Μαμά, το ξέρεις ότι το δαχτυλίδι της φωτιάς είναι στη Νότια Αμερική; Και είναι και λίγο στην Ωκεανία. Α μαμά, το ξέρεις ότι η Πολυνησία είναι ένα νησί που έχει και πολλά εγγονάκια νησάκια!! (Ναι και η Ινδονησία είναι πολύτεκνη! Φαντασία που έχει αυτό το παιδί!!)

#Aris #MyCuteSonΟ Άρης αυτή την εβδομάδα έχει 7 δόντια (στις 14/4 έβγαλε το κάτω δεξιά, δίπλα στα δυο μπροστινά του δοντάκια!!).
Πάλι πήγαμε βόλτα με την αδερφή μου και τα παιδιά και ήταν πολύ διασκεδαστικά: η Ρέα έκανε πατίνι (τώρα μαθαίνει και πηγαίνει με ρυθμούς χελώνας!!!) και ο Άρης αλώνιζε στο μεγάλο παραλιακό πεζοδρόμιο χωρίς φυσικά να κοιτάζει πίσω και με κατεύθυνση πάντα αντίθετη από τη δική μας! Και γυρνούσε το κεφαλάκι του πίσω και με κοιτούσε πονηρά γιατί ήξερε πως θα τρέξω να τον πιάσω! Και εγώ τον έπαιρνα αγκαλιά και τρέχαμε να «κυνηγήσουμε» τη Ρέα που φώναζε «μη με πιάσετε, μη με πιάσετε!» Περάσαμε υπέροχα και …χάσαμε και πολλές θερμίδες!!
Και επειδή ο γιος μου καλόμαθε με τα κουλούρια αυτές τις μέρες, με την πρώτη ευκαιρία κρεμόταν στα συρτάρια της κουζίνας και φώναζε «τότο, τότο», προφανώς για μπισκότο! Κι αν δεν του δώσεις μιλάμε για τσαντίλα, όχι αστεία!!! Και μετά σουφρώνει τα χείλη και σε κοιτάζει με ύφος θλιμμένου κουταβιού και ξεκινά να δακρύζει!! Ο λιχουδάκος μου!

#CoffeeTime #fun #LoveMyMom Και ναι είναι γεγονός! Καταφέραμε να πάμε για καφεδάκι με τη μαμά μας, εγώ και η Μαριάννα! Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις γιατί δεν ξεκουβαλάει με τίποτα, έφτασε η μέρα που είπε «εντάξει, θα έρθω!». Το τραπέζι μας έμοιαζε λίγο σαν γραμματεία να το πω, θυρωρείο να το πω;… Παρέλασαν από εκεί όλοι οι μαθητές της όλων των ηλικιών (η μαμά μου είναι καθηγήτρια γαλλικών και είχε φροντιστήριο στο Αιτωλικό για 30 χρόνια! Μέχρι που έκανε στροφή στην καριέρα της και έγινε full time γιαγιά!!) και αγκαλιές και φιλιά και λίγη κουβεντούλα…. Αλλά ήταν πολύ ωραία, συζητήσαμε, κάναμε πλάκα, γελάσαμε! Τέλειο καφεδάκι!

#Decluttering Έκανα και ξεκαθάρισμα στα παιδικά ρούχα με τη βοήθεια της Ρέας: εγώ τακτοποιούσα και ξεκαθάριζα και η Ρέα ήθελε να τα δοκιμάσει όλα!! Ακόμα κι αν ήταν ρούχα του Άρη ή ρούχα και παπούτσια που δεν της χωρούσαν πια!! Κοιμήθηκε 12 το βράδυ και το ευχαριστήθηκε!

#ShowBox #NewGirl #MyTime Ο Πολ μου κατέβασε στο τάμπλετ μου την εφαρμογή Show Box και μπορώ να βλέπω ξένες σειρές και ταινίες online και με ελληνικούς υπότιτλους (οι περισσότερες τουλάχιστον). Λίγο πριν κοιμηθώ βλέπω και κανένα επεισοδιάκι «New Girl» και σιγά σιγά σκέφτομαι να επεκταθώ και σε άλλες σειρές…

Ακόμα κλεφτά το γράφω το post μου, αλλά που θα πάει, θα βρω τον τρόπο να το κάνω ένα όμορφο τελετουργικό σε ένα ωραίο καφέ με ωραίο περιβάλλον και μυρωδάτο καφεδάκι!!

Σας φιλώ ❤

Μία από τις πολλέεεεεεεεες αποτυχημένες προσπάθειες για σέλφι!!!

 post signature

27 σκέψεις σχετικά με το “Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί… (33η εβδομάδα)”

  1. Αυτό με το καφεδάκι και το blogging το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά δεν με βλέπω να το υλοποιώ! Επίσης, λατρεύω τις προσπάθειες για σέλφι!! χααχαχαχα! Έχω κι εγώ αντίστοιχες αλλά δεν τολμώ να τις ανεβάσω!

    Μου αρέσει!

  2. We all know about the app GBWhatsApp which is the most popular among all mods of whatsapp. It is unofficial also but there is a lot of features in this app that made people crazy. Today with the new technology people want advance technology in modern era that’s why people attracted more with mods of apps then official. As we know that there are many mods of whatsapp available but GBWhatsApp is the best in all of these.for more Updates Visit Our GBWhatsApp APK

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.