Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί… (32η εβδομάδα)

32 και συνεχίζουμε! Χρόνια πολλά και του χρόνου να είμαστε καλά!! Τόσο όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα που σίγουρα θα ξεχάσω κάποιες…
Μας έκανε πανέμορφο καιρό, χορτάσαμε ήλιο και βολτούλες και περάσαμε υπέροχες, απολαυστικές στιγμές με τα μωρά μας!!!

#Rea #Lovemyfamily #Lovemykids Όπως έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, τα μωρά μας έμειναν για Σαββατοκύριακο στα πεθερικά μου και τη Μεγάλη Δευτέρα πήγαμε να τα παραλάβουμε! Όσο όμορφα και να περνάνε, η αντίδρασή τους μόλις μας βλέπουν δεν συγκρίνεται με τίποτα! Έτρεξαν πάνω μας και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε!
Και μεταξύ τους βρίσκουν σιγά σιγά τον τρόπο αλληλεπίδρασης χωρίς πολλούς τσακωμούς και δράματα, αφού η Ρέα προσπαθεί να μας μιμηθεί, εμένα και τον μπαμπά της στον τρόπο που διευθετούμε αυτά τα «νευράκια» τους!!

#CrazyForFlags Πάλι θα παινευτεί η μαμά κουκουβάγια, αλλά ο Πολ, ο Άγγλος θείος μας που έχω ξαναπεί, έμαθε στη Ρέα όλες τις σημαίες της Ευρώπης! Αλήθεια, όλες! Εγώ ούτε τις μισές δεν ξέρω! Και αρκετές από αυτές ξέρει να τις δείχνει και στον χάρτη! Αλλά έχει μάθει και όλες τις Ηπείρους και πολλές χώρες από όλο τον κόσμο: Ακτή Ελεφαντοστού, Σουαζιλάνδη, Νότια Οσετία, Τόγκο, Γουατεμάλα, Παναμάς, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Λιχτενστάιν παρακαλώ και πολλές άλλες!

#Aris #HappyFamilyMoments #proudparentsΟ Άρης πλέον έχει 6 δόντια (στις 7/4 έβγαλε το πάνω αριστερά, δίπλα στα δυο μπροστινά του δοντάκια!!). Βέβαια, με το φαγητό δεν είχε και δεν έχει κανένα θέμα! Τρώει τα πάντα και δοκιμάζει με ευχαρίστηση καθετί καινούριο! Την ημέρα του Πάσχα κρατούσε ένα κομμάτι αρνί και γυρνούσε επιδεικνύοντάς το! Φυσικά το έφαγε όλο!
Τόσο χαρούμενο αυτό το μωρό μου, ειδικά μόλις τον αφήνω να φεύγει μόνος του και τόσο γελαστός που σου φτιάχνει τη διάθεση και μόνο που τον κοιτάς!!
Συναντήσαμε και τη νονά του Άρη, την χαμογελαστή μου φίλη Ρούλα, που τον γέμισε γλυκές αγκαλιές και όμορφα δώρα!

#meeting_people_I_love #BestCousins Αυτή την εβδομάδα ήρθε και η ξενιτεμένη μου ξαδερφούλα Ελπίδα από τα Παρίσια και συμπληρώθηκε η πεντάδα με τις πέντε ξαδερφούλες!! Είχαμε πολλά χρόνια να περάσουμε αυτές τις μέρες όλες μαζί και παρόλο που δεν το καταφέραμε εντελώς (παιδιά, μωρά, υποχρεώσεις κλπ), χάρηκα απίστευτα! Μου ήρθαν στο μυαλό τα σχολικά μας χρόνια στο δημοτικό, που περνούσαμε κάθε Πάσχα στη γιαγιά μου την Κούλα. Σχεδόν όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα μέναμε εκεί, παίζαμε όλη μέρα και το βράδυ βλέπαμε με τη γιαγιά μου τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»!! Μετά την Ανάσταση, τρώγαμε όλοι εκεί με τις οικογένειές μας, όλα τα αδέρφια του μπαμπά μου και εμείς σηκωνόμασταν πρωί πρωί για να γυρίσουμε το αρνί (τότε δεν υπήρχαν οι σημερινοί αυτοματισμοί!!!). Υπέροχα χρόνια που θα τα θυμάμαι πάντα με νοσταλγία και πολύ γέλιο!

#CoffeeTime #friends #fun #WalkingOnSunshine  Κάναμε πολλές βόλτες στον ήλιο, πήγαμε σούπερ μάρκετ με τη μαμά μου και τη Μαριάννα (ευκαιρία για βολτούλα οι τρεις μας και ωραίες κουβεντούλες και αστειάκια!!) και πήγαμε για καφεδάκι με τα μωρά μας το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στη γεμάτη μικροπαίδια πλατεία στο Αιτωλικό και αυτά καταχάρηκαν βόλτα και ήλιο!
Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης αποφάσισα να βγω έξω για ποτό (σπάνιο για μένα γιατί βαριέμαι την ορθοστασία και με ενοχλεί η «ντάπα-ντούπα» μουσική!), αλλά ήταν εξαιρετική περίπτωση: είχε Ελληνικό flashback party 80s 90s 00s, όλα δηλαδή τα τραγούδια των σχολικών μου χρόνων! Ήμασταν μια υπέροχη παρέα με τη Μαριάννα την αδερφή μου, την Βίκυ την ξαδέρφη μου και τους αγαπημένους μας φίλους και χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γελάσαμε πολύ!!

#HappyMoments Α, η αγαπημένη μου κυρία Τασία, μαμά του αγαπημένου μας φίλου Νίκου, μου έστειλε ένα υπέροχο μπουκέτο με λουλούδια από τον κήπο της, όμορφα δεμένο με μια τρυφερή κάρτα με πασχαλινές ευχές! Συγκινήθηκα πάρα πολύ και χάρηκα ακόμα περισσότερο! Τόσο γλυκιά χειρονομία από μια κυρία τόσο γλυκά χαμογελαστή!!
Κι εγώ της πήγα ένα καλαθάκι με κουλουράκια που έφτιαξα μαζί με τη Ρέα μου! 



Σας φιλώ ❤

post signature

3 σκέψεις σχετικά με το “Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί… (32η εβδομάδα)”

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.