– 3/4 κουταλάκι του γλυκούμαγειρική σόδα
– 3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 1/2 φλυτζ. κρυσταλλική ζάχαρη
– 3/4 φλυτζ. καστανήζάχαρη
– 1 1/2 φλυτζ.Τσιπς (κομματάκια) σοκολάτας
– Βάζο χωρητικότητας 1 λίτρου
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Βάζουμε το μείγμα στο βάζο. Για να απλωθεί το μείγμα μας και να «πιάσει» όλο το κάτω μέρος του βάζου, το πιέζουμε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Προσθέτουμε, στη συνέχεια, την καστανή ζάχαρη, χρησιμοποιώντας πάλι το κουτάλι.
Στο τέλος, προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη και μετά, τα κομματάκια σοκολάτας.
Εκτυπώνουμε και τη συνταγή και την δένουμε με κορδελάκι γύρω από το καπάκι του βάζου, έτσι ώστε ο παραλήπτης να ξέρειπώς να χρησιμοποιήσει το μείγμα!




Αφήστε απάντηση στον/στην Maria’s Little Men.gr Ακύρωση απάντησης