Μάς περιμένει ένα υπέροχο 2016…

…Γιατί θα είναι υπέροχο; Γιατί εμείς θα το κάνουμε να είναι! Θα το γεμίσουμε νέες αναμνήσεις, νέες εμπειρίες, νέα χαμόγελα, νέες αρχές!! Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω και μπορώ να πω πως μου έλειψε λιγάκι… αλλά δε θα ξαναγράψω… όπως έγραφα ντε! Όχι εντελώς! Θα εξηγήσω τι εννοώ φυσικά!


Ας τα πάρουμε από την αρχή!
Τελείωσε, λοιπόν, η χρονιά και μαζέψαμε γλυκές, μικρές, μαγικές στιγμές και τις κρατάμε για πάντα ζεστές μέσα στην καρδιά μας! Η μαμά πρωτάρα ξεκίνησε το Σεπτέμβρη του 2014 ένα μεγάλο ταξίδι, γράφοντας κάθε εβδομάδα τις όμορφες στιγμές της εβδομάδας που πέρασε. Κάθε εβδομάδα έγραφα για αυτές τις μικρές χαρές της ζωής, τα μικρά πραγματάκια που μας κάνουν και χαμογελάμε και στα οποία ίσως δεν πολυδίνουμε σημασία κάθε φορά. Το post ξεκίνησε μικρό και περιεκτικό με 5-6 προτασούλες, αλλά στην πορεία έγινε ένα με την πολυλογού συντάκτριά του και μιλάμε για πολύύύύ διάβασμα για τον αναγνώστη!!!


Ήταν, λοιπόν, ένα ταξίδι 70 περίπου εβδομάδων που με έκανε να γελάσω,  να κλάψω,  να βαρεθώ, να κουραστώ, να πανηγυρίσω,  να νιώσω περήφανη,  να βγάλω τα άπλυτά μου στη φόρα… όμως και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με άλλες μαμάδες, να ακούσω όμορφα λόγια από ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα δεν ήξερα καθόλου, να γίνω ακόμα πιο αισιόδοξη,  να βρίσκω στο καθετί τη θετική του πλευρά! 



Όπως, σίγουρα, έχει γίνει αντιληπτό, το «Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί…» δε θα ξαναγραφτεί… έκλεισε αυτός ο κύκλος! Και χαίρομαι γιατί σίγουρα θα ανοίξουν πολλοί νέοι κύκλοι!!! Είπαμε: νέες αρχές!!

Φυσικά και δε θα σταματήσω να γράφω… Μην ανησυχείτε!!! Αλλά θα γράφω όποτε θέλω εγώ!!!! Και όταν έχω έμπνευση! 

Σίγουρα ήταν απίστευτο όλο αυτό το ταξίδι και θα κρατήσω για πάντα ζωντανές αυτές τις στιγμές.. Όμως, ένιωσα πολλές φορές,  και ειδικά προς το τέλος,  ότι με περιόρισε αυτό το «καθιερωμένο ραντεβού». Ήθελα να γράψω -κι έχω ακόμα αμέτρητες ιδέες – για άρθρα, για πράγματα που νιώθω, για σκέψεις διάφορες, για συνταγές κλπ κλπ… Αλλά πάντα έβαζα προτεραιότητα το «άρθρο της εβδομάδας» και το οποίο αναγκαστικά κατανάλωνε αρκετό χρόνο με επεξεργασία φωτογραφιών, διορθώσεις κλπ… Οπότε νιώθω από τη μία ότι τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ και από την άλλη ότι «απεγκλωβίστηκα»!!!
 

Εδώ θα είμαι,  λοιπόν, και θα τα λέμε, θα ξεμπροστιάζομαι, θα λέω τα σοβαρά μου αλλά και τα χαζά μου, θα πολυλογώ σίγουρα, αλλά θα είμαι πάντα αισιόδοξη και θετική, γιατί απλά έτσι γεννήθηκα!!!!Χαίρομαι πολύ που σας έχω όλους δίπλα μου!! Ευχαριστώ για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα λόγια σας! 

Φιλάκια, αγαπημένοι μου!!!!  



 

post signature

7 σκέψεις σχετικά με το “Μάς περιμένει ένα υπέροχο 2016…”

  1. Βάσω μου αγαπημένη! Αν και σπάνια απαντούσα, πάντα σε διάβαζα και απολάμβανα αυτή την σειρά αναρτήσεων! Αφού όμως έφτασε ο καιρός της, την αποχαιρετούμε με πολύ αγάπη!Αναμένω τις νέες σου απρογραμμάτιστες αναρτήσεις! Ομολογώ ότι μου αρέσει περισσότερο το ελεύθερο blogging!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.