Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί… (10η εβδομάδα)

Για άλλη μια εβδομάδα έχω να γράψω τις καλύτερες στιγμές μου! Και μάλιστα, ψάχνω με σχετική δυσκολία να ξεχωρίσω τις 5 καλύτερες γιατί είναι πολλές οι μικρές και όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς μας! Αυτό είναι ευτυχία!!
Ίσως πάλι, έχω επηρεαστεί τόσο από αυτή τη στήλη που ψάχνω στο κάθε πραγματάκι να βρω τη θετική του πλευρά! Αυτό είναι αισιοδοξία!!


Η παράσταση της εβδομάδας από τη Ρέα είναι «Η μπέμπα«. Προσποιείται ότι είναι μωρό και μπουσουλάει, κάνει πως συλλαβίζει λεξούλες και θέλει να την κοιμίσουμε αγκαλίτσα! Είναι λίγο ζήλεια για τον μικρό αδερφό της (γιατί αυτόν μιμείται βασικά), λίγο χάιδεμα, λίγο νάζι, αλλά είναι πολύ αστείο!!

Είναι πλέον σε μια φάση που επαναλαμβάνει φράσεις από την τηλεόραση, λέει σλόγκαν διαφημίσεων και γενικά «σκανάρει» οτιδήποτε ακούει! Προχθές, μου είπε «Κατάλληλο για όλους. Επιθυμητή η κολική συμαίνεση!!!» 


Η προσωπική μου στιγμή που απόλαυσα πραγματικά είναι η στιγμή που κάθισα δίπλα στο τζάκι και έκανα …διαδικτυακές βόλτες στο λάπτοπ, μόλις κοιμήθηκαν τα μωρά μου!

Φυσικά, στιγμή περηφάνειας και χαράς της χαζομαμάς είναι τα πρώτα ψευτοβηματάκια του Άρη, που σε 9 μέρες θα σβήσει το πρώτο του κεράκι! Τον κρατάω από την κουκούλα της φόρμας του ή το γιακά στο πίσω μέρος και αυτός κάνει βηματάκια! Μας πήρε και η γιαγιά η πεθερά (!!) τα πρώτα μας παπουτσάκια μη αγκαλιάς και ποιος μας πιάνει!! Αυτή δε την εβδομάδα, έμαθε να «χτενίζει» τα μαλλιά του (δηλαδή να παίρνει μια χτένα και να την πηγαινοφέρνει στο κεφάλι του!!!) και να «ξεσκονίζει» το τραπεζάκι στο σαλόνι μας μόλις βρει χαρτί!! Η Ρέα, τότε, λέει «κοίτα, είναι νοικοκυρός ο Άρης»!

And last but not least…η σελίδα της Μαμάς Πρωτάρας στο Facebook έφτασε τα 200 likes!! Μπορεί να φαίνονται λίγα, αλλά χαίρομαι και αισθάνομαι περήφανη για το κάθε ένα ξεχωριστά!!


Σας φιλώ ❤



4 σκέψεις σχετικά με το “Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί… (10η εβδομάδα)”

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.